Hamburg: Trociki vikao na glavnog sudiju

Viktor Troicki se našao u središtu skandala u Hamburgu, gdje je poražen u 3. kolu Challenger turnira od Španjolca Zapate Mirallesa sa 6:3, 7:6. Troicki se naljutio na jednu sudačku odluku zbog koje je izgubio servis pred kraj drugog seta i potpuno podivljao.

Linijska sutkinja zaboravila se oglasiti nakon jednog auta koji je pogodio srpski tenisač, a nakon kratke pauze dala je znak da je bio aut. Troicki je podivljao i krenuo u obračun sa sucem i supervizorom turnira.

"Dođi ovamo, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi ovamo, napravit ću problem", govorio je Troicki supervizoru, a onda je počeo urlati na suca:
"Želiš li problem? Pozovi ga! Kunem ti se da ću se derati još glasnije ako se ne predomisliš. Nemoj lagati, ona nije ništa rekla. Vidio sam da je bila zbunjena i nije znala što je vidjela".
 
Njegove molbe nisu urodile plodom pa je nastavio gunđati.

"Nije njezina krivica, tvoja je krivica. Ali ne krivim tebe", rekao je Troicki, nakon čega ga je sudac pitao što očekuje od njega:

"Iskreno, ne očekujem ništa od tebe. Možda jedino očekujem da padneš sa stolca. To je jedino što očekujem", zaključio je Troicki.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.