Medvedev provocirao Đokovića

Australian Open 2019: Ruski teniser Daniil Medvedev pred duel sa prvim reketom svijeta ulazi sa zavidnim samopouzdanje. Odlučio je pred meč pokušati isprovocirati Novaka Đokovića. Toliko je uvjeren da može da napravi iznenađenje, da je u izjavi pred meč prilično potcijenio najboljeg tenisera svijeta.

"Mogu da kažem da Novak ne igra kao što je ranije. Možda je to samo moj osjećaj, ali sjećam se kad sam bio mlađi gledao sam ga kako se suprotstavljao Murrayu ili nekom drugom. Igrao bi po pet sati i niste mogli da vidite da mu opada nivo igre. Samo bi postajao bolji" počeo je svoje izlaganje Medvedev.

Međutim, nije se na tome zaustavio, nastavio je da provocira... "Nije isti igrač kao nekada, uvijek imate šansu da ga dobijete. Zbog toga je i izgubio tri puta od igrača 'sljedeće generacije' na kraju prošle godine, pa ću tako isto i ja pokušati da iskoristim svoje šanse", tvrdi Medvedev.

Meč između Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva na programu je u ponedjeljak od 10.30 po našem vremenu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.