Tajne sa ATP i WTA toura

Ruska tenisačica Ekaterina Bičkova (31) dala je veliki intervju za Eurosport u kojem je iznijela puno "prljavog rublja" s WTA, ali i ATP Toura. Ruskinja je svo svoje nezadovoljstvo s WTA i ATP Toura izbacila iz sebe u prilično iskrenom intervjuu. Bičkova, bivši broj 66. u svijetu, se najprije obrušila na homoseksualne tenisačice.

"Na WTA Touru ima puno lezbijki. Jedna od 10 igračica voli žene. Često sam znala biti ljuta u svlačionici jer bi me gledale kao "plijen". Ne zanima me njihova seksualna orijentiranost i s kime spavaja, ali me smeta kada ulaze u moj privatni prostor", rekla je Bičkova, te je navela neka imena među kojima su i aktualne igračice s WTA Toura:

"Casey Dellacqua, Carla Suarez Navarro, Elena Danilidou, Lisa Raymond, Rennae Stubbs...".

Na red su nakon toga stigli tenisači. Španjolac David Ferrer poznat je pod nadimkom "živi zid" jer je pored njega gotovo nemoguće zabiti winner. Barem je tako bilo do prije koje godine. Stoga iduća tvrdnja Bičkove uistinu iznenađuje.

"David Ferrer je znao pušiti gotovo kutiju cigareta dnevno. Nije mi jasno kako može toliko trčati tijekom meča. Belgijski tenisači pak puše i piju na svakom turniru. Jako sam iznenađena što su svi oni bolji od mene. Shvaćam da je ponekad potrebno opustiti se, otići u noćni klub, pa čak i zapaliti cigaretu. No neki koriste i druge opijate, ne samo cigarete", tvrdi Ruskinja.

Stan Wawrinka trenutno je treći tenisač svijeta i trostruki osvajač Grand Slam turnira. Bičkova je imala štošta za otkriti i o njemu.

"Wawrinka je pravi partijaner. On je uvijek prisutan na svakom partyju koji organizator turnira priredi. Ostaje do kasno u noći i ne shvaćam kako može igrati već idućeg dana. Puno sam toga i čula o njegovom tulumarenju u St. Peterburgu", rekla je između ostalog Bičkova o aktualnom dečku Donne Vekić.

U javnosti kruži jako puno priča o razuzdanim tulumima na ATP i WTA Touru, no rijetko kada stigne ovakva "službena potvrda" od osobe koja je dio svega toga. Ukoliko se Bičkova odluči vratiti na WTA Tour veliko je pitanje kako će ju ostale djevojke prihvatiti nakon ovoga.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.