Federer neće još dugo u penziju

Roger Federer, koji je nedavno osvojio Australijan open, produžio je saradnju sa turnirom u Bazelu na još tri sezone, odnosno do 2019. godine.

“Nadam se da ćemo se videti sledeće godine. Ako ne, ovo je bio neverovatan put i ne mogu da budem srećniji što sam ovde slavio”, poručio je Federer navijačima u Melburnu posle osvajanja 18. Grend slema trofeja.

Ipak, najveći fanovi sada mogu da odahnu, gledaće živu legendu ‘belog sporta’ još neko vreme – ovogodišnje izdanje turnira u Bazelu na program je od 21. do 29. oktobra.

“Jedva čekam da zaigram pred domaćom publikom ove jeseni. Igranje u Bazelu je jedan od najboljih trenutaka tokom sezone”, dodao je najveći sin tog grada.

Do trenutka kada bude istekao novi ugovor, Rodžer će imati 38 godina, ali možemo očekivati da neće nit u stati jer je nekoliko puta ponavljao da postoji mogućnost da zaigra na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.