Raspored mečeva za 19.1. Australian Open (drugo kolo)


Vrijeme je za četvrti dan Australian Opena.Na terenima u Australiji u četvrtak možemo gledati između ostalih Novaka Đokovića, Rafaela Nadala,Miloša Raonića, Ivu Karlovića, Dimitrova... Satnicu svih mečeva i svaku eventualnu promjenu imate ovdje.

Program na najvećem stadionu kompleksa “Melburn park” od 1 čas posle ponoći po našem vremenu otvaraju Britanka Džoana Konta i Naomi Osaka iz Japana. Posle njih, na teren će izaći Dankinja Karolina Voznijacki i Dona Vekić iz Hrvatske, što znači da bi Novak mogao da započne duel sa Istominom najranije između 5.30 i šest časova.

Prvi meč večernjeg programa igraju druga teniserka sveta Serena Vilijams i Lucija Šafaržova iz Češke i taj duel je planiran za 9 časova po našem vremenu. Teren što se tiče četvrtka zatvaraju Španac Rafael Nadal i Markos Bagdatis sa Kipra.

Pored Novaka, u četvrtak će na terenu biti još četvoro srpskih tenisera, ali će svi igrati u dublu. Dušan Lajović i Viktor Troicki igraju treći meč na ‘Šou kortu 2’, a rivali će im biti domaći teniser Nik Kirjos i Britanac Danijel Evans.

Treći meč na Terenu 13 igra Jelena Janković u paru sa Belgijankom Janinom Vikmajer protiv Martine Hingis iz Švajcarske i Amerikanke Koko Vandevejg. Svoj meč će igrati i Nenad Zimonjić, partner mu je Nemac Miša Zverev, a njih dvojicu čeka susret sa Nemcem Dastinom Braunom i Albertom Ramos-Vinjolasom.

Pored Vekićeve, u singlu će od Hrvata igrati i Mirjana Lučić-Baroni, Ana Konjuh i Ivo Karlović. Lučić-Baroni se sastaje sa Poljakinjom Agnješkom Radvanjskom i njihov meč otvara večernji program na “Margaret Kort” areni od 9 časova. Konjuh igra sa Australijankom Darijom Gavrilovom poslednji, četvrti meč na “Hajsensu”, dok je Karlovićev susret sa Endruom Vajtingtonom iz Australije treći na Terenu 3.

U dublu igra Mate Pavić, partner mu je Austrijanac Aleksander Peja, a rivali Jirgen Melcer iz Austrije i Aisam-Ul-Hak Kureši iz Pakistana.

Od Slovenaca, na terenu će se naći samo Andreja Klepač, koja u paru sa Marijom Hose Martines Sančes iz Španije igra sa Nemicom Julijom Gerges i Karolinom Pliškovom iz Češke.

Svoj meč drugog kola igraće i jedina predstavnica Crne Gore Danka Kovinić, koja se na Terenu 8 sastaje sa Timeom Bačinski iz Švajcarske. Taj meč je poslednji, četvrti po redu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.