Federer ponovo sjajno igra

Hopman Cup: Nekada najbolji teniser svijeta i po mnogima najbolji u istoriji bijelog sporta Roger Federer se trenutno nalazi u Pertu gdje nastupa za Švajcarsku na egzibicionom turniru Hopman kup.

Danas je Federer deklasirao Francuskog tenisera   Rišara Gaskea sa 6:1, 6:4 i podsjetio na svoje najbolje dane kada je igrao u odličan tenis.

Rodžer je od samog starta počeo da melje rivala – prvi set trajao je 27 minuta i Francuz je upisao samo jedan gem, dok je u ranoj fazi drugog uspeo da napravi brejk i rutinski privede meč kraju.

 Ovo je bio drugi trijumf Federera u trećem meču od početka sezone i povratka nakon višemesečne pauze zbog povreda, a ukupno 16. nad Gaskeom u 18. međusobnom susretu, iako ovaj neće ući u zvaničnu statistiku.

 On je na taj način doneo prvi poen Švajcarcima u trećem kolu grupe A, pred duel u ženskoj konkurenciji u kojoj se sastaju Belinda Benčič i Kristina Mladenović.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.