Plava šljaka ponovo na Mastersu u Madridu?

Nakon što je plava šljaka 2012. godine na Masersu u Madridu izazvala pravu pobunu među teniserima, organizatori razmišljaju da je ponovo vrate na teniske terene u Madridu. Kako će iz drugog pokušaja proći ova šljaka, koja ja je za oko jako atraktivn,a ostaje da se vidi ukoliko se organizatori turnira ponovo odluče za nju.


Prije četiri godine organizatori su umjesto narandžaste postavili plavu šljaku, zbog čega su teniseri iznijeli veliki broj kritika na račun Jona Cirijaka, vlasnika i direktora turnira. Među njima su bili Rafael Nadal, Novak Đoković, Roger Federer, ali i Caroline Wozniacki koja je zaradila povredu skočnog zgloba.

 Ipak, Cirijak smatra da je plava boja bila pun pogodak. "Mogli ste mnogo bolje da vidite lopticu, jedini problem je bio taj što su se igrači mnogo klizali, ali se oni nikada nisu žalili na boju. Televizije koje su radile prenos i igrači saglasili su se da ste mogli mnogo bolje da vidite lopticu. Nadamo se da ćemo ponovo imati plavu šljaku, svi je žele", izjavio je nekadašnji rumunski teniser.

Masters u Madridu igraće se od 5. do 14. maja.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.