Nalbandian preživio težak udes na reliju

Bivši treći teniser svijeta, David Nalbandian doživio je tešku saobraćajnu nesreću na reliju u Urugvaju, kada je izgubio kontrolu nad svojim automobilom i prevrnuo se.

Nalbandian je još u vrijeme dok se aktivno bavio tenisom bio redovan i na reli utrkama. Iako je važio za jednog od najtalentovanijih tenisera vremena u kome se bavio "bijelim sportom", do trona nije stigao najviše zahvaljujući reliju koji je bio njegova velika ljubav, koja ga je zamalo koštala glave. 

David Nalbandian - auto reli


Iako je scena jučerašnje nesreće bila stravična i mnogi su se u trenutku zapitali da li je uopšte živ, Argentinac je nepovrijeđen izašao iz smrskanog automobila. 

"Na kraju je sve ispalo dobro. Ovi automobili su sigurni tako da nije to bilo tako strašno. Upravo u bazenu odmaram sa svojom bebom", poručio je 34-godišnji Argentinac koji je karijeru završio prije tri godine. 

David Nalbandian i danas važi da je jedini argentinski teniser koji je na sva četiri Grand Slam turnira bio najmanje u polufinalu, igrao je finale Wimbledona, osvojio Masters Cup 2005. godine, ali i trijumfovao na 11 različitih turnira. 


Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.