Murray - Isner finale UŽIVO

ATP Pariz masters 2016: Adny Murray će danas imati priliku da proslavi preuzimanje prvog mjesta na ATP listi od Novak Đokovića pobjedom u finalu protiv američkog tenisera Johna Isnera. Finalni meč je na programu od 15:00 časova.

Isner i Murray su do sada odigrali sedam međusobnih mečeva, a u svih sedam je slavio Britanac. Isner je osvojio tek četiri seta protiv Murraya, a posljedni meč su odigrali prošle sedmice u Beču, kada je Murray slavio u dva seta.

Murray je kroz polufinale prošao bez borbe, jer mu je meč zbog povrede predao Miloš Raonić. Pauza od nekoliko dana bez igranja je mač sa dvije oštrice - Murray je odmoran ali bi mogao biti izvan ritma.


Od osvajanja Wimbledona, Murray je izgubio svega tri meča, a od poslednjih osam finala u kojima je igrao, trijumfovao je sedam puta. Ovi impresivni podaci jasan su dokaz da Britanac igra u formi života, ali njegove planove mogao bi da pokvari odlični Isner, kome je u polufinalu trebalo 19 gemova da dođe do trijumfa nad Marinom Čilićem. Amerikanac je imao procenat uspješnosti prvog servisa od 86%, i poentirao je 41% odigranih reterna.

MEČ MURRAY - ISNER U ŽIVOM PRENOSU GLEDAJTE NA SPORT KLUB 1 KANALU.
          LINKOVI ZA GLEDANJE MEČA UŽIVO:
        LINK1, LINK2, LINK3

Iako je poznat po svom ubitačnom servisu, John Isner ove godine ima samo jednu pobedu nad igračima iz Top 10, i to upravno nad pomenutim Čilićem. Ovo mu je drugo finale u 2016. godini, u Atlanti je izgubio od Nika Kirjosa. Na tvrdoj podlozi je odigrao ukupno 16 finala, i dobio njih sedam.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.