Monfils se povukao , Đoković igra sa Goffinom

ATP London live: Nekada najbolji teniser svijeta u zadnjem kolu grupne faze turnira u Londonu imaće nešto slabijeg protivnika nego što je bilo po rasporedu. Đoković je trebao igrati sa uvjek nezgodnim Gael Monfilsom koji se morao povući zbog povrede. Monfilsovo mjesto na ovom turniru zauzetiće Belgijanad David Goffin trenutno 11. igrač svijeta.

Gael Monfis je imao problema sa povredom rebra pred turnir u Londonu, ali je odigrao prva dva meča u kojima je poražen od Miloša Raonića sa 2-0 i potom Dominika Tima sa 2-1.

„Malo mi se pogoršala povreda sada. Nisam siguran da ću igrati protiv Đokovića“, rekao je Francuz posle poraza od Tima.
 On je u srijedu uveče saopštio da neće igrati protiv Đokovića, pa će rival srpskom teniseru biti odmorni David Gofan koji je prva zamena pošto je Tomaš Berdih zbog povrede već završio sezonu.

Srpski teniser je ostvario dvije pobjede u grupi i već je obezbjedio plasman u polufinale, a u Londonu se osim za odbranu titule, bori i za povratak na prvo mjesto. Za to mu je potrebno da ode korak dalje od Andy Murraya. Đoković i Goffin do sada su se sastali četiri puta i srpski as ima skor 4-0.
Meč  počinje u 15 sati, a u direktnom prenosu možete ga pratiti ovdje.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.