Hrvatska u problemima pred početak Davis Cupa

Davis Cup: Pred sam početak finala Davis Cupa Hrvatska reprezentacija se našla u problemima ostavši bez jako važnog igrača. Zbog povrede reprezentaciju Hrvatske morao je napustit Borna Ćorić pa je selektor Krajan samo sat vremena prije najavljenog žrijeba morao mijenjati ekipu.

Krajan je umjesto Borne Ćorića među četvoricu igrača koje će smjeti koristiti ovoga vikenda ubacio Franka Škugora, Škugor će imati status četvrtog igrača reprezentacije, iza Marina Čilića, Ive Karlovića i Ivana Dodiga.

Ćorić je prije mjesec i pol dana operirao koljeno i već tada jer bilo neizvjesno hoće li se uspjeti oporaviti na vrijeme za finale Davis Cupa. Ovoga je tjedna trenirao s ostatkom reprezentacije, ali je u posljednji trenutak ipak izostavljen iz sastava.

Za Argentinu su prijavljeni Juan Martin Del Potro, Federico Delbonis, Guido Pella i Leonardo Mayer. U petak su na rasporedu prva dva pojedinačna dvoboja od 14 sati, u subotu će se od 15 sati igrati parova, a u nedjelju posljednja dva pojedinačna susreta s početkom u 14 sati.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.