Čilić pobjedom završio nastup u Londonu

ATP London finals 2016: Marin Čilić je u trećem kolu završnog masters turnira u Londonu savladao japanskog tenisera Kei Nishikoria sa 2:1 u setovima, čime je završio svoj nastup na turniru, zauzevši posljednje mjesto u grupi "Joh McEnroe".

Sezona za Marina je završila uspješno, obzirom da mu je posljednja pobjeda donijela najbolji plasman karijere - 6. mjesto na ATP listi.


Nishikori je prije ovog meča osigurao plasman u polufinale gdje će igrati protiv Novaka Đokovića, dok je Čilić ranije izgubio sve šanse za plasmanom u polufinale, jer je u prva dva kola u svojoj grupi John McEnroe poražen od Stana Wawrinke i Andyja Murrayja. Čilić protiv Nishikorija slavio sa 2:1 u setovima (3:6, 6:2, 6:3) nakon nešto manje od dva sata igre. Najbolji hrvatski teniser stigao je do pobjede u svom zadnjem meču ove godine prije finala Davis Cupa gdje Hrvatska igra protiv Argentine. Čiliću je trebala pobjeda nad Nishikorijem kako bi preskočio Francuza Gaela Monfilsa na šestom mjestu ATP rang-liste. Parovi polufinala: Novak Đoković - Kei Nishikori Andy Murray - Miloš Raonić.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.