ATP London: Meč Čilić - Wawrinka tenis uživo

Marin Čilić i Stanislas Wawrinka pretrpjeli su poraze u prvim mečevima na turniru u Londonu što znači da im je ovaj meč bii ili ne biti. Čilić je poraz doživio od Murraya  dok je Wawrinka izgubio meč od Nishikorija.
U narednom kolu Čilić se sastaje sa Nishikorijem dok Wawrinka  igra meč sa Murraywm iz ovoga vidimo da je Wawrinka u nešto težoj situaciji od Čilića i ako se želi plasirati u polufinale ovog turnira dansa mu je neophodna pobjeda protiv  Čilića jer ga u narednom kolu dočekuje najbolji teniser na svijetu.


Međusobni skor ove dvojice tenisera je ubjedljivo na strani Wawrinke i iznosi (10:2). Posljednji meč odigrali su ove sezone na zemljanoj podlozi turnira u Genevi, a Wawrinka je slavio pobjedu rezultatom (6:4 7:6). Na osnovu svega spomenutog, Švicarac bi treba važiti za favorita, ali ono što je pokazao u meču prvog kola je premalo da bi se ostvario neki značajniji rezultat.

Ovaj meč u direktnom prenosu možete pogledati ovdje.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.