Djoković u Londonu potvrdio dominaciju u 2015.

ATP London finals 2015: Novak Đoković je večerašnjom pobjedom nad Rogerom Federerom potvrdio nevjerovatnu dominaciju ove godine u muškom tenisu. Đoković je u dva seta slavio protiv švajcarca, sa 6:3 i 6:4, čime je potvrđeno da ove godine Novak nema konkurenciju. Jednostavno, Novak igra u životnoj formi, a glavni rivali su u stalnom padu forme već dugo vremena.


Najbolji tenisera svijeta je u svom 15. finalu u 2015. godini stigao do 11. trofeja – posle osvojena tri Gren Slema, šest Mastersa i dva turnira iz Serije 500. Ovo je bio 44. duel dvojice teniskih titana, a Srbin se ovim trijumfom izjednačio sa velikim rivalom iz Švajcarske, pa sada obojica imaju po 22 pobjede na svom kontu. Takođe, Novak se revanširao rivalu za poraz od prije nekoliko dana, kada mu je Federer nanio poraz u okviru "Sten Smit" grupe i prekinuo Đokovićev niz od 15 trijumfa na Mastersu, a nanio mu je prvi poraz u dvorani još od 2012. godine i meča u Parizu sa Semom Kverijem. 

Novak Đoković - London 2015 @Getty Images

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.