Nadal - Tomić tenis uživo Australian Open 2014

Australian Open 2014 live:  Svoj prvi meč, na Australian Open 2014 , Rafael Nadal će igrati protiv domaćeg tenisera Bernarda Tomića. 
Ovaj zenimljivi meč možete pogledati u direktnom prenosu ovdje u utorak naveće od 9:00 časova.

Po opštem mišljenju, Nadal je dobio najteži žreb, a u prvom kolu sastaje se sa Bernardom Tomićem, kojeg je u jedinom međusobnom okršaju dobio sa 6:2, 7:5, 6:3, baš u Melburnu. 

"Nije baš start koji sam zamišljao – protiv domaćeg igrača koji je mlad i koji je u prošlosti igrao dobro u Melburnu. Težak početak, ali biću naoštren. Ne sećam se baš dobro našeg meča, mislim da je bilo u tri ili četiri seta, znam da je imao prednost u jednom od setova. On je uvek izazov, talentovan je, ima odličan servis i može da kontroliše igru sa osnovne linije“ rekao je Nadal

Australijan open jedini je Gren slem turnir koji Nadal nije osvojio barem dva puta. 

Bernard Tomić  ne očajava zbog loše sreće, već se nada senzaciji.

Moramo da budem strpljiv, da ne izgubim glavu i da rano krenem na sve ili ništa jer to nije potrebno. Biće zastrašujuće igrati protiv njega, ali moram da držim njegov ritam. I Nadal je ljudsko biće i greši, mada ne kao drugi. Moram da igram veoma dobro, najbolje što mogu ako želim da ga pobedim“, kazao je 21-godišnji Tomić. 

Posle standardne rečenice da je „sve moguće“, Tomić je dodao: 

„Igram dobro i imam samopouzdanja, moram da igram na način na koji sam igrao u Sidneju u ranim rundama, onda bih imao šansu“. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.