Džumhur - Berdych uživo tenis Australian Open

Australian Open 2014 live: Meč trećeg kola između BiH tenisera Damira Džumhura i svijetckog broja sedam Tamsasa Berdycha u direkntom prenosu možete pogledati OVDJE večeras u 4 sata iza ponoć.

Bh. teniser Damir Džumhur u fokusu je interesovanja ovih dana. Plasirao se među 32 najbolja tenisera na Australian Openu. Pokazao je veliku vjeru u sebe i bh. tenis. Izdržao je sve napore i stigao do trećeg kola, što je najveći uspjeh u ovom sportu od osamostaljenja države. Za malu zemlju kao što je naša to je definitivno senzacionalan uspjeh kojeg često nismo ni svjesni. Nastupi Džumhura nikoga danas ne ostavljaju ravnodušnim, a stekao je velike simpatije šire javnosti.

Svoje suparnike do Dodiga, koji je predao meč, pobjeđivao je u velikom stilu. Davao je sve od sebe, igrao do krajnjih granica svojih mogućnosti. Bio je hrabar, nastupao otvorenog garda i to mu se do sada potpuno isplatilo. Jutra poslije njegovih dvoboja nosile su dobre vijesti za njegove navijače.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.