Federer može igrati do 60. godine na visokoj razini

Nakon najlošije sezone otkako je stigao u svjetski teniski vrh, sve se više govori o odlasku u mirovinu Rogera Federera. Bivši svjetski broj jedan Ilie Nastase smatra kako se Švicarac ne bi trebao obazirati na te priče već nastaviti igrati do kad god želi...
Sezona ispod standarda Rogera Federera i pad na ATP ljestvici probudili su kritičare i dušobrižnike koji spremaju jednog od najboljih tenisača svih vremena u mirovinu. S njima se ne slaže Rumunj Ilie Nastase, svojevremeno također svjetski broj jedan, koji jednostavno tvrdi da se Federer ne treba osvrtati na te priče.
"Volio bih da ljudi ne pričaju kako bi se Roger Federer trebao povući u mirovinu. Mislim da bi on trebao igrati dok god je u mogućnosti jer se ne slažem s onima koji misle da kada prođe vrhunac karijere da se treba otići u mirovinu. Federer se ne mora nikome dokazivati, on može igrati do svoje 60. godine ako to želi", smatra Nastase.
Silazak sa svjetskog broja jedan nije razlog zašto bi Roger trebao razmišljati o povlačenju.
"Ukoliko Roger odluči nastaviti igrati, siguran sam da nitko neće reći da ga ne želi na turniru. On će se povući kada sam bude smatrao da je vrijeme za to. Ne mislim da bi trebao otići zato što više nije najbolji na svijetu, to se događa svima i nitko ne može ostati vječno broj jedan."

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.