Đoković daje otkaz treneru Vajdi?

Sezonom koja je na izmaku prvi teniser sveta sigurno ne može da bude u potpunosti zadovoljan. Osvojio je "samo" tri titule, Australijan open, Dubai i Monte Karlo, a do kraja godine, možda već u Pekingu, Rafael Nadal će ga smeniti na prvom mestu. Novak je već napravio neke izmene u stručnom štabu, u koji je uveo Poljaka Vojteka Fibeka pred Monte Karlo, dok je nešto kasnije raskinuo saradnju sa Dušanom Vemićem, dugogodišnjim sparing parnerom.

Kako prenosi francuski L'Ekip moguće je da će najdeblji kraj izvući Novakov dugogodišnji trener Marian Vajda. Sarađuju od 2006. godine, a pored profesionalnog odnosa Novak i Vajda su veliki prijatelji. Promene je nagovestio Dušan Vemić, prenosi francuski list.

- Nije na meni da pričam o tome. Novak će uraditi ono što smatra da je potrebno. Naći će najbolje rešenje. Uveren sam da će naredna sezona biti njegova. On već radi na tome - rekao je Vemić. Što se tiče poljskog stručnjaka Fibeka uskoro će biti poznato da li će nastaviti saradnju

. - Razgovaraćemo na kraju sezone - rekao je nedavno Đoković.

Prvi teniser sveta je prošle sezone osvojio šest titula, a 10 tokom sjajne 2011. godine. Do sada je pored tri osvojene titule poražen u dva Gren slem finala. "Siromašnije", što se titula tiču, od ove godine, bile su sezone 2010. i 2006, kada je uzeo dve titule.


Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.