Ivanišević: Nadal će u mirovinu s više Grand Slam naslova od Federer

Goran Ivanišević vjeruje kako je rekord Rogera Federera po broju osvojenih Grand Slam naslova ipak dostižan. Smatra kako je dostižan za Rafaela Nadala koji će, prema Goranovom mišljenju, u mirovinu s više Grand Slam naslova.
Iako je naizgled nedostižan, rekord Rogera Federera po broju osvojenih Grand Slam naslova, prema mišljenju Gorana Ivaniševića, neće opstati još dugo.

Opasno mu prijeti Rafael Nadal koji ima 13 osvojenih Grand Slam naslova u karijeri dok je Federer na rekordnih 17 što nije nedostižno za prvog igrača svijeta.

"Nadal već sada ima 13 naslova dok je Federer na 17. Kada je Roger srušio rekord Petea Samprasa, mislili smo da ga nitko neće uhvatiti, ali ne smatram više tako. Vjerujem da će Nadal u mirovinu s više Grand Slam naslova nego Federer", istaknuo je Ivanišević, a prenosi Tennis World.
Čak tri naslova Nadal bi mogao osvojiti u Parizu.

"Smatram da je sposoban osvojiti još triput Roland Garros što bi ga dovelo na 11 osvojenih French Opena. Znam da zvuči ludo, ali on je sposoban za to", dodao je Goran.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.