Federer: Drago mi je zbog Nadala što se vratio na takav način

Godinama su Roger Federer i Rafael Nadal bili glavni glumci strašnog teniskog rivaliteta. Danas je Federer nešto udaljeniji od vrha, na sedmom je mjestu, dok je Nadal i službeno od ovog ponedjeljka opet broj 1 na svijetu.
Roger Federer se nalazi na ATP turniru iz Masters serije 1000 u Šangaju. U prvom je kolu slobodan, dok će u drugom igrati protiv pobjednika meča Andreas Seppi - Lleyton Hewitt.
Podsjetimo kako Federer nije igrao tenis od US Opena, gdje je iznenađujuće poražen u osmini finala od Tommyja Robreda.
''Ono što je Nadal napravio na US Openu bilo je nevjerojatno. Samo ta pobjeda je bila strašna, a kroz ovu godinu je stvarno režirao neke nevjerojatne stvari'', rekao je Federer o svom velikom rivalu i nastavio ga hvaliti:

''Drago mi je zbog Nadala što se vratio na takav način. Je li vidite kako se stvari u tenisu i sportu lako mijenjaju? Drago mi je zbog njega osobno, ali i svih drugih kojima je dokazao da je daleko od nekakvog odlaska iz tenisa, o čemu se pričalo. Dokazao je i da nikoga nikada ne treba otpisivati'', rekao je Federer

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.