Za Andy Murraya sezona završena

Treći igrač svijeta i najbolji britanski tenisač, Andy Murray, morat će ranije završiti sezonu. Murray je priopćio kako je Davis Cup nastup u Hrvatskoj bio posljednji za njega ove sezone jer će morati na operaciju leđa...
Andy Murray želi što spremniji dočekati novu sezonu, riješiti se problema s ozljedom leđa koja ga muči već dugo vremena te će zbog toga morati propustiti veći dio ove sezone.

"Cilj je biti što spremniji sljedeće sezone. Nakon napornih mečeva na tvrdoj i zemljanoj podlozi u posljednje vrijeme, Andy je prihvatio liječnički savjet da se riješi problema na duže vrijeme", stoji u priopćenju.

Upravo zbog ozljede leđa Murray je ove sezone morao propustiti Roland Garros, ali na povratku je igrao odlično i osvojio je Wimbledon finalnom pobjedom protiv Novaka Đokovića.
Ova pauza znači da će Murray propustiti završno ATP finale u Londonu, a neće nastupiti niti na posljednja dva Mastersa u Šangaju i Parizu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.