Nadal: Plasman u finale je odličan rezultat

Rogers Cup 2013: Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je presrećan zbog plasmana u finale Rodžers kupa, posebno jer je pobedio najboljeg na svetu Novaka Đokovića.
Nadal je do trijumfa došao sa 6:4, 3:6, 7:6, posle dva sata i 29 minuta igre, a u borbi za titulu očekuje ga susret sa domaćim teniserom Milošem Raonićem.

Započeo sam bitan deo sezone velikim rezultatom. Plasman u finale je odličan rezultat, posebno što je u pitanju jedan Masters. Ali, jednako je bitno što sam pobedio Novaka, koji je najbolji na svetu. Presrećan sam zbog toga. Za mene je pobeda na još nekom Mastersu velika iluzija, ali znam da je sve moguće. Čak i da izgubim u finalu, biću srećan zbog svoje igre i rezultata ove nedelje“, rekao je Nadal.

Od ponedeljka treći reket sveta istakao je da je pred duel sa Novakom imao samo jednu taktiku, a to je da odigra dobro.

Pred sam meč sam rekao da je moja jedina šansa za pobedu nad Novakom da odigramo veoma dobro. I, odigrao sam dobro i veoma agresivno. Drugačije i ne mogu da igram dobro na tvrdoj podlozi. Odigrao sam na visikom nivou, donosio sam prave odluke u važnim trenucima. Servis me je služio, kao i udarci sa osnovne linije“, naglasio je Nadal.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.