Miloš Raonić u finalu Montreala

Rogers Cup 2013:  Miloš Raonić pobjedom nad Vasekom Pospisilom 6:4, 1:6, 7:6 (4) plasirao se u prvo finale na turnirima iz serije Masters 1000, ujedno postavši prvi kanadski finalist na ovom turniru od 1958. godine. Ne samo to, već će od ponedjeljka postati prvi Kanađanin u društvu desetorice najboljih na svijetu.

 "Ulazak u Top 10 mi je bio zacrtani cilj. Ostvariti to ovdje u Montrealu posebno je. I ne samo za mene, već i za kanadski tenis. Ostvarenje ovog cilja nije izgledalo tako izvjesno s obzirom na moju dosadašnju formu", priznao je Raonic, kojeg trenira Ivan Ljubičić.

 I u ovom se meču pobjednik rješavao u tie breaku trećeg seta. U odlučujućoj dionici uopće nije bilo break lopti, a završnica je ipak pripala Raonicu. To mu je osmi plasman u finale - do sada je osvojio četiri titule. Pospisil je pak zaključio najbolji tjedan karijere, u kojem je nastupio zahvaljujući pozivnici organizatora. Uoči početka turnira bio je 71. tenisač svijeta, a od ponedjeljka će se probiti među 40.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.