Jelena Ristić: Svi su na Vimbledonu bili protiv Novaka

Djevojka Novaka Đokovića istakla da joj nije bilo prijatno u loži tokom borbe za trofej Gren slema jer su svi na tribinama bili protiv njenog dečka.

Vimldonsko finale je, osim Novaku Đokoviću i svim njegovim navijačima, izuzetno teško palo pa i djevojci najboljeg tenisera sveta. Jelena Ristić je u Novakovoj loži bila onaj minijaturni dio publike na Centralnom terenu koja je navijala za svijetskog broja jedan protiv Endija Marija.

Na kraju je pehar podigao Britanac na opštu sreću svojih sunarodnika, a Jelena priznaje da joj nije bilo prijatno tokom meča.

- Bilo je veoma stresno gledati finale, jer je navijanje bilo ubitačno. Iskreno, nije mi bilo prijatno jer je toliko ljudi bilo protiv nas. Svi su navijali protiv mog dečka – rekla je Jelena britanskom “Telegrafu”.

Ona je istakla da bi dirljiv Đokovićev govor poslije poraza koji je ispraćen aplauzom bio dovoljan da se uvidi koliko je  Novak veliki u porazu.

- Nadam se da su svi vidjeli Novakovu fer-plej stranu – dodala je Jelena.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.