Janovič: Đoković je folirant koji voli da se hvali

Poljski teniser Jirži Janovič, nova nada tenisa, koji je na ovogodišnjem Vimbldonu došao do polufinala i meča sa Endijem Marejem, nije imao dlake na jeziku kada su u pitanju kolege. U teniskom svetu je Janovič još relativno novo lice pa je ovo možda način da privuče pažnju.

Janovič je rekao da u svetu tenisa ima premalo iskrenosti, kao i da se oduvek divio igri i ponašanju Pita Samprasa i Marata Safina, ne i Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

- Đoković nije iskren, on glumi i samo voli da se hvali. Sa druge strane, Federer je prepotentan, on nije prirodan. Uopšte nemam osećaj kao da pripada ostatku ATP tura - rekao je Janovič.

Poljak je posle Vimbldona stigao do 17. pozicije, najviše u karijeri na ATP listi, ali tvrdi da ga to, za razliku od pomenutih kolega, neće promeniti.

- Ja sam isti kao i pre. Ne pretvaram se, ne kunem se u idole jer ih nemam. Kakav sam bio, takav ću i ostati - poručio je Janovič.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.