Tomić: Federer je bio sretan kada je Nadal ispao

Wimbledon 2013: Australijski teniser Bernard Tomić podigne prašinu gde god se pojavi. Već mesecima je u centru pažnje medija zbog raskalašnog života, čestih izlazaka, problema sa policijom, potom je njegov otac udario sparing partnera na Mastersu u Madridu i taman kada se situacija malo smirila, Tomić je ponovo uzburkao strasti. Naime, on je u četvrtak posle pobede nad Blejkom u drugom kolu i plasmana u šesnaestinu finala Vimbldona prozvao sedmostrukog šampiona turnira i verovatno jednog od najboljih tenisera ikada, Rodžera Federera.

 - Mnogo ljudi je bilo srećno kada je Nadal ispao. Mislim da je Rodžer bio srećan. Mislim da je malo požurio, i po njega su stvari ispale malo drugačije - rekao je Tomić, prenosi L'Ekip.

Australijanac je izgleda jedva dočekao da Švajcarac sa nekog turnira ispadne pre njega pa da mu se osveti za komentare sa Australijan opena. Federer je tada pre  duela sa Tomićem rekao da bi njegov rival trebalo prvo da misli kako da dođe do treće runde, da ne razmišlja mnogo unapred.


Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.