RG2013: Nadal - Nishikori UŽIVO

Roland Garros 2013: Sedmerostroku osvajač Ročland Garrosa svoj meč osmine finala igraće u ponedjeljak od 13:35 sati protiv Japanca Kei Nishikorija. Meč pogledajte UŽIVO na live stream linkovima, klikom na LINK!

Nadal i Nishikori su do sada odigrali četiri međusobna meča, svaki put je kao pobjednik izlazio Nadal. Japanac je u četiri meča uspio samo jednom dobiti set protiv Španca i to "davne" 2008. godine u Londonu (Queens). Posljednji dvoboj su imalu u Majamiju prošle godine kada je Nadal slavio u dva seta (6:4,6:4).

Do osmine finala Nadal je "preskočio" Brandsa, Klizana i Fogninija, dok je Japanac pobjeđivao Levina, Zemlju i Paira. Oba tenisera su na svom putu do osmine finala ovogodišnjeg French Opena izgubili samo dva seta, u prva tri kola.

Meč počinje od 13.35 (uz uslov da kiša ne poremeti raspored), a dirketna prenos pratiti na nekom od LINKOVA na e-tenis.org!

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.