RG2013: Azarenka u četvrtfinalu

Roland Garros 2013: Bjeloruskinja Viktorija Azarenka došla je do četvrtfinala French Opena u ženskom singlu laganom pobjedom nad Italijankom Francescom Schiavone sa 6:3 i 6:0.

Iako je Schiavone na Roland Garrosu u prva tri kola ostavila puno bolji dojam od Azarenke, Bjeloruskinja je bez problema izborila četvrtfinale, a na zemlji je protiv Italijanke slavila i u prethodna dva meča. Ukupno im je ovo bio četvrti meč i treća pobjeda Azarenke.

Azarenka je u trećem gemu prvog seta napravila prvi break, ali je Schiavone uzvratila, no već u sljedećem, petom gemu, ponovo break Bjeloruskinje, koja do kraja pravi još dva breaka, te prvi set okončava u svoju korist (6:3).
Drugi set, pak, potpuna dominacija Azarenke, koja protivnici nije dozvolila nijedan gem. Bjeloruskinja je bila sigurna pri svakom svom servisu, te je u sva tri navrata pravila break.

Tako će treća teniserka svijeta u četvrtfinalu turnira igrati protiv bolje iz ogleda Mattek-Sands - Kirilenko, te ima zasad čist put prema polufinalu.

Roland Garros, 4. kolo, teniserke:

Schiavone (13) - Azarenka (3) 3:6, 0:6

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.