Đoković u osminifinala

Wimbledon 2013: Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nije potrošio previše vremena u pobjedi nad Jeremyjem Chardyjem. Francuski tenisač držao se do 3:3 u prvom setu, nakon čega je Đoković osvojio 15 od sljedećih 19 gemova. Meč je trajao jedan sat i 26 minuta.

U tri dosadašnja susreta u All England Clubu srpski tenisač još nije izgubio ni jedan servis. Chardyju je dopustio samo šest poena (bez break lopte). Đoković je načinio samo tri neprisiljene pogreške i zabio 38 izravnih poena. Odigrao je gotovo savršen meč.

U osmini finala Đoković ide na 13. nositelja Tommyja Haasa. Njemački veteran izbacio je Feliciana Lopeza 4:6, 6:2, 7:5, 6:4. U međusobnim susretima Đoković protiv Haasa vodi 5-3, no Nijemac je slavio u oba meča na travi. Jedan od njih odigrao se baš u Wimbledonu. Bilo je to u četvrtfinalu 2009. godine kada je Haas pobijedio u četiri seta. Igrali su nedavno u četvrtfinalu Roland Garrosa i tada je Đoković bio bolji u tri seta.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.