Murray: Bude li Rafa 5. nositelj, svima će biti zanimljivo

Wimbledon 2013: Bude li se poštivalo stanje na ATP listi tada će Rafael Nadal, osvajač nedavnog Roland Garrosa, biti peti nositelji, iako organizatori Wimbledona smiju napraviti iznimku i ovog dvostrukog pobjednika njihovog turnira gurnuti u bolji nositeljsku poziciju.

No, ako ostane peti nositelj tada je i potencijalni suparnik Novaku Đokoviću, Rogeru Federeru i Andyju Murrayju već u četvrtfinalu.

"Znam da će svima biti zanimljivo, bude li Rafa peti nositelj, vidjeti s kim će igrati u četvrtfinalu. Nemam ništa protiv toga. Čak bih i volio da protiv Nadala igram u četvrtfinalu. Možda bi, pobijedim li, dobio lakšeg suparnika u polufinalu", rekao je nedavni pobjednik Queensa i dodao:

"Sasvim je svejedno ko s kim igra i kada. Ako želiš osvojiti Wimbledon uvijek moraš, prije ili kasnije, dobiti one najbolje. Dakle, prilično je nebitno s kim igram u određenoj fazi turnira."

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.