Ivan Ljubičić novi trener Miloša Raonića

Ivan Ljubičić nakon umirovljenja baca se u trenerske vode. Prvi veliki angažman je već osigurao, naime radit će s kanadskim tenisačem Milosom Raonicem...
Milos Raonic je otpustio jednog bivšeg igrača i zaposlio drugog. Nakon raskida suradnje sa španjolskim trenerom Galom Blancom, Raonic je angažirao Ivana Ljubičića.
Ljubičić nije proveo dugo bez pravog tenisa, odlučio je pomoći Raonicu da u potpunosti razvije svoj potencijal.

"Rad s Milosom bit će definitivno veliki izazov. On već sada ima odlične udarce i nadam se da ću mu pomoći da dodatno razvije svoju igru. Otkako sam otišao u mirovinu, nisam bio daleko od Toura i mislim da mu iz tog razloga mogu biti od velike pomoći", rekao je Ljubičić.

Raonic je zadovoljan što je dobio priliku angažirati Ljubičića za trenera. Zbog određene sličnosti u igri, nada se da će mu Ljubičić pomoći u napretku.

"Ivanovo tenisko znanje će donijeti novu dimenziju u mojoj igri. Iskusan je, dugo je bio na Touru i to će biti plus u našem radu. Obojica smo agresivni igrači i smatram da će nam ta sličnost u igri pomoći u popravljanju određenih nedostataka u mojoj igri", dodao je Raonic.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.