Haas: Da se bodovi mogu kupiti Gulbis bi bio najbolji

Wimbledon 2013: Pokušaće Tomi Has da zaustavi prvog tenisera sveta Novaka Đokovića u osmini finala Vimbldona. Nemački teniser ima 35 godina, mada na terenu deluje kao da ima desetak godina manje.

Poslednjih nekoliko meseci igra verovatno najbolji tenis u životu, pa ne čudi što prvi teniser sveta ne dozvoljava da ga zavaraju Hasove godine.

Inače, Has i Novak su se do sada sastali deset puta. Istina, srpski as ima sedam pobeda, ali oba meča koja su odigrali na travi pripala su Hasu. U Haleu pre nekoliko godina uzeo je Đokoviću titulu, a 2009. godine ga je eliminisao u četvrtfinalu Vimbldona. Has je tokom karijere imao mnogo problema sa povredama, čak pet operacija. Da nije bilo toga i njegova karijere bila bi uspešnija, ali ne dozvoljava da mu to bude alibi.

 - Iskreno, umoran sam od priča o mojim povredama. Ne želim u tome da tražim izgovor. Za sve morate da se borite, jer ATP bodovi ne mogu da se kupe, da je tako Ernest Gulbis bi bio najbolji – našalio se 35 - godišnji Has, a prenose američki mediji.
 - Da, imam 35 godina. Ne mogu ništa da uradim povodom toga. Kasnim u karijeri. Ali, te stvari na kraju nisu važne.


Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.