Goran Ivanišević novi trener Marina Čilića

Najbolje plasirani hrvatski tenisač Marin Čilić u sljedeća dva tjedna, a zatim i tijekom nastupa na Wimbledonu imat će pomoć Gorana Ivaniševića. Dva hrvatska tenisača dogovorili su kratkoročnu suradnju jer Čilić je od rastanka s Bobom Brettom još uvijek bez trenera.

Nakon što je svoj nastup na Roland Garrosu završio već u trećem kolu, hrvatski tenisač Marin Čilić odlučio je za treći Grand Slam sezone angažirati privremenog trenera, a odluka je pala na Gorana Ivaniševića.
Hrvatski pobjednik Wimbledona iz 2001. godine u sljedeća dva tjedna, a zatim i na samom turniru koji počinje 24. lipnja, bit će Čilićev privremeni savjetnik i trener, a zasad nije poznato hoće li se suradnja i nastaviti ostvari li Čilić dobar rezultat u All England Clubu.

Podsjetimo, Marin Čilić je bez trenera od sredine svibnja, kada je raskinuo dugoročnu suradnju s Australcem Bobom Brettom, koji je u jednom dijelu svoje karijere trenirao i Gorana Ivaniševića.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.