Dodig - Ferrer tenis uživo Wimbledon

Wimbledon 2013 live:  Meč osminefinala između Ivana Dodiga i Davida Ferrera na programu je sutra od 12:30 sati. Ovaj meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje.

Španjolski tenisač David Ferrer, sudionik osmine finala trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledona, ima problema sa stopalom uoči okršaja protiv  Ivana Dodiga u ponedjeljak.

Ferrer je i drugu pobjedu zaredom morao ostvariti nakon više od tri sata borbe na travnatoj podlozi All England Cluba. Nakon sunarodnjaka Roberta Bautiste Aguta, Ferrer je slavio protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, ali tek nakon pet setova.

"Umoran sam. Dva dana zaredom sam proveo na terenu preko tri sata. Smetalo me stopalo koje me muči još od početka turnira. No sada imam dan odmora (nedjelja) koji ću iskoristiti za oporavak", rekao je Ferrer, koji će od ponedjeljka bilježiti reking karijere, 3. mjesto, jer će na ATP-jevoj ljestvici preskočiti Rogera Federera.

Meč protiv Dodiga, o kojem zasada nije rekao ni riječi, na rasporedu je u 12 sati i 30 minuta po našem vremenu, a organizator ih je smjestio na teren broj dva.

Podsjetimo, Dodigu je u 1. kolu u petom setu dvoboj predao Nijemac Philipp Kohlschreiber, potom je hrvatski tenisač u 2. kolu svladao Amerikanca Denisa Kudlu, a onda mu je u 3. kolu predao Igor Sijsling, ali tek nakon što je glatko izgubio prva dva seta i prvi gem na svoj servis u trećem setu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.