Čilić predao meč drugog kola Wimbledona

Wimbledon 2013: Hrvatski tenisač Marin Čilić trebao je danas na terenu broj 2 igrati meč drugog kola Wimbledona s Francuzom Kennyjem De Schepperom, no deseti nositelj predao je meč i svoj nastup završio već u drugom kolu.

Deseti nositelj Wimbledona i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić neće imati prigodu nadograditi uspjeh iz Queens'a još jednim odličnim nastupom na travnatim terenima, iz All England Cluba upravo je stigla vijest da je predao meč drugog kola protiv francuskog tenisača Kennyja De Scheppera.

Službena je informacija da je Čilić odustao zbog ozljede lijevog koljena, a vijest o predaji potvrđena je i na službenim stranicama turnira u Wimbledonu, gdje stoji da je De Schepper prošao u treće kolo bez borbe.
Čilić je nedugo nakon službene vijesti o predaji meča objasnio kako probleme s koljenom osjeća još od Queen'sa, a stanje se pogoršalo nakon meča prvog kola s Marcosom Baghdatisom.

"Lijevo koljeno sve se teže nosilo s teretom, boljelo me i zapravo nisam imao izbora. Da sam igrao, riskirao bih težu ozljedu", kratko je izjavio Čilić.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.