RG: Đoković - Dimitrov Tenis Uživo

Roland Garros najava meča: Možda i derbi 3. kola Roland Garrosa bi trebao biti ogled prvog svjetskog tenisera Novaka Đokovića i najboljeg bugarskog reketa Grigora Dimitrova, definitivno jednog od najtalentiranijih svjetskih tenisera.  Ovaj meč u direktnom prijenosu pogledajte OVDJE od 15:00 časova.

Nedavno su se ta dvojica tenisera susrela na turniru u Madridu kada je u sjajnom ogledu Dimitrov pobijedio u tri seta. Tijekom tog ogleda je Đoković na primitivan način "porazgovarao" i s tamošnjom publikom, nakon čega se podiglo mnogo prašine.

''Nemam kako posebno najaviti taj meč. Igram protiv najboljeg na svijetu i to je dovoljno. No, imam plan. Želim se zabaviti, želim se igrati. Izaći ću na teren uz osmijeh i takav, nasmiješen, želim pobijediti Đokovića'', rekao je bugarski teniser.

Na drugoj je strani Đoković pričao o usponu Bugarina.

''Mislim da je lakše bilo prije šest-sedam godina probiti se do vrha, kada sam se ja probijao. Današnjim mlađim teniserima je teže. Treba stvarno biti konstantan, cijelu godinu na visokoj razini, pa se tek tada može teniser nadati ulasku među deset najboljih'', rekao je Đoković i dodao:
''Dimitrov ima talent, ima odlične udarce, dobro se kreće. Ima sve, ali to još nije garanciija ulaska u sam vrh. Nije dovoljno odigrati nekoliko dobrih turnira, treba tako igrati cijele godine. I dulje..."

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.