Nadal se ponovo mučio za prolaz dalje

Roland Garros 2013: Sedmerostruki osvajač Roland Garrosa Rafael Nadal i u drugom je meču izgubio jedan set. Uz dan zakašnjenja zbog kiše Španjolac je s 4:6, 6:3, 6:3, 6:3 bio bolji od Slovaka Martina Kližana, koji je do ovog turnira u 2013. godini pobijedio samo šest puta.

Unatoč tome, iskoristio je nešto lošiji ulazak Nadala u susret i osvojio prvi set. Slovak je igrao odvažno s osnovne linije, no nije uspio zadržati visoki nivo u nastavku susreta. Nadal je ipak počeo igrati sve bolje te je dopuštao sve manje prilika svom suparniku, čiji je broj pogrešaka rastao iz seta u set.

"Nisam započeo meč s pravim intenzitetom. Dobra je stvar što sam kvalitetno reagirao početkom drugog seta, iako nisam igrao fantastično. Igrao sam kako sam trebao igrati, sa strašću i unutar osnovne linije", izjavio je treći nositelj, koji će na teren i u subotu kada mu je u trećem kolu suparnik Fabio Fognini.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.