Nadal: Nisam ni sanjao da ću imati ovakav povratak na teren

ATP Madrid 2013: Španski teniser Rafael Nadal rekao je da nije mogao da poželi bolju seriju rezultata pošto se od povratka na teren posle povrede kolena plasirao u sedam uzastopnih finala.

- Nisam mogao da poželim bolju seriju rezultata. Pre pet meseci nisam ni sanjao da ću imati ovakav povratak na teren. Želim da se zahvalim svima koji su me podržali u tom teškom periodu - rekao je Nadal posle plasmana u finale turnira u Madridu, a prenosi Beta.

Nadal je u polufinalu bio bolji od sunarodnika Pabla Anduhara sa 2:0 u setovima (6:0, 6:4).

- Prvi set sam odigrao veoma, veoma dobro. Pablo je bio agresivniji u drugom i imao je šanse za brejk, ali ga je sreća u tim trenucima zaobišla.

Nadal se u februaru vratio tenisu posle sedmomesečne pauze zbog povrede levog kolena i od tada osvojio četiri od dosadašnjih šest turnira na kojima je učestvovao.

Španac će u finalu turnira u Madridu, čiji je dvostruki pobednik, igrati protiv Švajcarca Stanislasa Vavrinke koji je sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4) pobedio Tomaša Berdiha.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.