Tipsarević: Utjeha beskrajni treninzi

Janko Tipsarević u zadnje vrijeme proživljava težak period u svojoj karijeri. Na turniru u Dubajiu poražen je u prvom kolu od ruskog tenisera Nikolaja Davidenka, što je bio njegov treći uzastopni poraz u prvim kolima turnira.


Bolji od Tipsarevića u 1. kolu bio je Rus Nikolaj Davidenko 6-0, 7-5. Tipsarević je u drugom setu imao 4-1 i servis, ali mu ni to nije pomoglo.

Uoči tog poraza, Tipsarević je otkazao nastup za Davis Cup reprezentaciju Srbije u četvrtfinalu Svjetske grupe, na gostovanju kod SAD-a u aprilu, objasnivši da ne može pružiti maksimum u dva meča na tri dobivena seta u tri dana.

''Prolazim kroz teško razdoblje. Povreda, Davis Cup, porazi u prvim rundama triput za redom. Nije mi lako. Utjehu pronalazim u beskrajnim treninzima i nadi da će na sljedećs dva Masters 1000 turnira u Americi biti bolje. Hvala nekolicini vas koji mi pružate podršku, jer mi je sad prijeko potrebna'', napisao je Tipsarević na svojoj Facebook stranici.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.