Serena preko Šarapove do finala sa Azarenkom

WTA Doha: U finalu jakog WTA turnira u Dohi, gdje su igrale gotovo sve najbolje svjetske teniserke, igrat će dvije najbolje - Bjeloruskinja Viktoria Azarenka i Amerikanka Serena Williams.

Iako su za suparnice imale najteže moguće igračice, treću i četvrtu na svijetu, Mariju Šarapovu i Agnieszku Radwansku, nije bilo problema za broj 1 i 2 na svijetu.

Azarenka je sa 6-3, 6-3 pobijedila Poljakinju Radwansku, dok je Serena izgubila gem manje (6-3, 6-2) u ogledu sa Šarapovom. Azarenka je povećala prednost u odnosu na Poljakinju, u međusobnim omjerima, na 12-3, s tim da je dobila posljednjih osam mečeva zaredom.

Serena je, pak, dobila jedanaesti meč protiv Šarapove i to u trinaestom ogledu. No, Serena je tih jedanaest dobila u nizu, te joj je i dalje Ruskinja prava mušterija. Meč je trajao samo jedan sat i 13 minuta, a ruska teniserka je ostala bez ideje kako oduzeti servis Amerikanki. Imala je dvije break-prilike, ali ih nije iskoristila.

U nedjelju će Azarenka braniti naslov pobjednice od prošle godine.

WTA Doha, polufinale:

Azarenka (1) - A. Radwanska (4) 6-3, 6-3
S. Williams (2) - Šarapova (3) 6-3, 6-2

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.