Doha: Ana Ivanović u osminifinala

WTA Doha: Ana Ivanović nakon što je propustila Fed Cup mečeve sa reprezentacijom Srbije zbog povrede, oporavila se nevjerovatnom brzinom i zaigrala na turniru u Dohi, gdje se plasirala i u osminufinala nakon što joj je Rumunka Simona Halep predala meč kod rezultata 6:3 za Ivanovućevu.

Ana će u sledećem kolu igrati sa Agnješkom Radvanjskom iz Poljske, od koje je nedavno u dva seta izgubila na Australijan openu.

Ana i Radvanjska do sada su igrale osam puta jedna sa drugom, a Poljakinja vodi sa 5-3 u pobedama. Prošle godine nisu se sastajale, a Radvanjska je spomenuti meč u Australiji dobila sa 6:2, 6:4.

Ana je već na startu meča izgubila gem na svoj servis, ali isposatvilo se da to nije imalo naročiti značaj jer je pred nama bio set sa mnogo brejkova. 

Već u sledećem gemu Ivanovićeva je vratila brejk, a ubrzo je povela i sa 3:1. Zatim su teniserke razmenile po jedan brejk, a Ana je zatim povela sa 5:2. 

Tu prednost Ivanovićeva je sačuvala i osvojila prvi set sa 6:3, a zatim je Halepova predala meč.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.