Berdyich u četvrtfinalu Dubaija

ATP Dubai 2013: Tomaš Berdych prošao je u četvrtfinale Dubaija iako nije briljirao protiv Tobiasa Kamkea. Prvi set bio je dosta problematičan, Berdych je "produžio" posao, međutim na kraju je ipak uzeo to razdoblje igre sa 7:5. Čeh je imao break prednosti i kod 5:3 servirao za prvi set, međutim Kamke se vratio i poravnao na 5:5. Kod 6:5 Nijemac je spasio pet set lopti, ali ne i šestu te je Berdych stigao do prednosti. U drugom setu Kamke nije uspio zadržati tako visoku razinu igre i izgubio je sa 7:5, 6:1. Tijekom meča Berdych je spasio čak 12 break lopti, a servis je gubio dvaput.

"Bio je to vrlo nezgodan meč u kojem nisam pružio svoju najbolju igru. Zadovoljan sam rezultatom i pobjedom u dva seta. Još uvijek se prilagođavam na uvjete nakon dvoranskog turnira i pokušao sam se potpuno usredotočiti na svaki poen jer nikada ne znate u kojem smjeru vjetar može odnijeti meč", rekao je Berdych.
Mihail Južni oprostio se od Dubaija porazom u dva seta od kvalifikanta Daniela Brandsa sa 6:4, 6:4. Nijemac je trenutno na rubu Topa 100, nalazi se na 97. mjestu, no to ga nije spriječilo da potpuno dominira susretom protiv Južnog koji niti u prvom kolu nije posebno briljirao protiv Slovenca Kavčiča.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.