Wimbledon: Đoković bolji od Štepaneka

Wimbledon 2012: Novak Đoković nastavio je pohod prema obrani naslova u Wimbledonu pobijedivši u 3. kolu Čeha Radeka Štepaneka, dok je njegov protivnik u 4. kolu i sunarodnjak Viktor Troicki izbacio 15. nositelja Juana Monaca.
Češki tenisač koji je ove godine u All England Clubu postavljen za 28. nositelja uzeo je prvi set najboljem igraču svijeta, ali za više od toga nije bilo mogućnosti. Đoković je dominirao u preostala tri seta te je nakon ukupno dva sata i 45 minuta igre slavio sa 4-6, 6-2, 6-2, 6-2. Ubilježio je Srbin čak 49 winerra u odnosu na 27 svoga protivnika.
Sljedeći zadatak za Đokovića biti će ogled protiv sunarodnjaka Viktora Troickog koji je u tri seta porazio 15. nositelja Argentinca Juana Monaca sa 7-5, 7-5, 6-3. U svakom je setu srpski tenisač radio dva breaka, a Monaco jedan, a devet dvostrukih pogrešaka Troicki je anulirao s 13 asova za svoj najbolji rezultat na Wimbledonu u karijeri. Spomenimo da su Đoković i Troicki do sada igrali 12 puta, a sve osim prvog dvoboja u Umagu 2007. godine dobio je Novak.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.