Roland Garros: Kiša prekinula finale

Roland Garros 2012: Kiša u Parizu opet je poremetila program igranja mečeva, tačnije samo jednog - finala između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Loši izgledi kada je u pitanju vremenska prognoza držala je pod znakom pitanja uopšte igranje finala, ali su organizatori imali sreće i dočekali skoro dva cijela seta. Meč je prekinut pri rezultatu 6-4 i 5-3 za Nadala.

Da li je konačno došlo vrijeme da organizatori Roland Garrosa postave krov iznad centralnog terena?

Rafael Nadal je u prva dva seta dominantiji, napravio je 5 brejkova na servis Đokovića (3 u prvom i 2 u drugom setu), dok Novak ima dva brejka manje. Hoće li ovaj prekid pomoći Đokoviću da preokrene trenutnu situaciju ili će Nadal nastaviti sa dominacijom ostaje da se vidi.

UPDATE: Nakon prvog prekida od 20-tak minuta meč je nastavljen. Nadal je osvojio i drugi set sa 6-3, napravio brej na početku trećeg, a onda je Đoković bljesnuo. Osvojio je 8 uzastopnih gemova, dobio treći set sa 6-2 i poveo u četvrtom sa 2-0. Nadal je smanjio na 2-1 nakon čega je meč prekinut još jednom zbog kiše. Konačno, odlučeno je da će meč biti nastavljen sutra (ponedjeljak) od 13 sati, ako ne bude kiše. 


Trenutni rezultat:
Novak Đoković - Rafael Nadal 4-6, 3-6, 6-2, 2-1

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.