Roland Garos: Nastavak finala u ponedeljak

Roland Garros 2012: Novak Đoković i Rafael Nadal nastaviće finalni meč na Rolan Garosu u ponedeljak u 13 časova, ukoliko ne bude padala kiša. Meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje.
Španac je u nedelju dobio prvi set sa 6:4, a meč je u drugom prekinut pri vođstvu Nadala od 5:3 zbog jake kiše. Nakon 20-ak minuta kiša je stala i igrači su izašli na teren.

Međutim, Đoković je uspeo da dobije treći set sa 6:2 i povede sa 2:1 u četvrtom, a onda je meč ponovo prekinut zbog kiše koja je neprestano pada u prestonici Francuske.

Ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili Đoković i Nadal će ponovo izaći na teren "Filip Šatrije" u ponedeljak u 13 časova.

Ovo je 33. međusobni duel Srbina i Španca, a od prethodna 32 Nadal je dobio 18 mečeva. Obojica se u finalu bore za istoriju - Novak će postati tek treći čovek u istoriji tenisa koji je osvojio četiri Gren slema zaredom, dok će Nadal ukoliko trijumfuje osvojiti sedmu titulu u Parizu i prestići Bjerna Borga.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.