ESPY: Tri nominacije za Đokovića

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković mogao bi da bude apsolutni pobjednik u izboru za ESPY nagradu, koju američka televizijska stanica ESPN tradicionalno dodjeljuje za sportska dostignuća u minuloj godini.

Ovogodišnji izbor je jubilarni 20. po redu, a Đoković je nominovan u čak tri kategorije - Najbolji sportista, Najbolji teniser i Najbolji internacionalni sportista. Navijači širom svijeta glasaće na stranici ESPN-a, a svoj glas daće i mnogobojne ugledne sportske ličnosti.

Svečana dodjela nagrada održaće se 11. jula u Los Angelesu.

1 komentar:

  1. jako cijenim Novaka, jer je prirodan, pozitivan i naravno, izvrstan igrač. Postigao je jako puno,ipak, u zadnje vrijeme,popuštaju mu živci i koncentracija zbog čega je izgubio, recimo, ovogodišnji RG, i još neke mečeve, koje je trebao dobiti. Nadam se da je to samo faza, i da će uskoro, opet biti na tragu fenomenalne prošle sezone. jer je inteligentan, srčan borac i naravno, izvanredan igrač. Nole sretno,budim se ujutro u 2,da gledam kako opet pobjeđuješ Nadala!

    OdgovoriIzbriši

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.