Čilić: "Nikad se nisam bolje osjećao uoči Wimbledona"

Wimbledon 2012: Marin Čilić dao je intervju za jedan teniski sportski portal po dolasku u Wimbledon. Kaže da ga veseli povratak u All England Club i da je u vrhunskoj formi pred početak turnira. Osvrnuo se i na odluku londonske policije da pokrene istragu zbog postupka Davida Nalbandiana u finalu Queen'sa.
Hrvatski tenisač Marin Čilić priprema se za treći Grand Slam turnir sezone, Wimbledon. Nakon osvajanja ATP turnira u Queens'u, Čilić je stigao u All England Club i oduševio se viđenim.

"Zaista je lijepo biti ovdje u Wimbledonu. Tereni ne mogu izgledati savršenije", izjavio je Međugorac za thetennisspace.com.

"Prvi je dan uvijek najuzbudljiviji, kada gledate ovo mjesto ponovno i jednostavno uživate što ste ponovno na travnatim terenima. Malo je drugačije nego na Queens'u, malo sporije", dodao je.

"Nikad se nisam bolje osjećao uoči Wimbledona tijekom svih ovih godina igranja na travi. U dobroj sam formi - došao sam u Queen's osjećajući se prilično dobro, no nakon turnira osjećam se još i bolje i točno sam tamo gdje želim biti prije Wimbledona. Nije to samo samopouzdanje, nego činjenica da osjećam loptu mnogo bolje i igram mnogo bolje", zaključio je 23-godišnjak najavu najpoznatijeg svjetskog teniskog turnira.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.