Đoković: "Sve funkcioniše odlično"

Roland Garros 2012: Novak Đoković posle pobede protiv Blaža Kavčića i plasmana u treće kolo Rolan Garosa izjavio je da je svojim greškama dozvolio Slovencu da se vrati u meč.

Novak je u prvom setu "pregazio" Kavčića sa 6:0, da bi se u naredna dva prilično mučio 6:4 i 6:4, ali ipak došao do planiranog trijumfa.

"Jednostavno sam stao i dao mu mogućnost da se vrati u meč posle perfektnih prvih sedam gemova. Ali, to je tenis. Kavčić se dobro branio u drugom i trećem setu i nije grešio kao na startu meča", rekao je Đoković posle meča.

On je dodao da je zadovoljan trenutnom formom.

"Sve funkcioniše odlično, iz meča u meč osećam se sve bolje. Radio sam naporno na servisu u prethodne dve godine i mogu da budem srećan, jer sam taj segment igre doveo na visok nivo čak i na šljaci", rekao je Đoković.

On će u narednom kolu igrati protiv kvalifikanta Nikole Devildera iz Francuske, koji je u prvom kolu eliminisao Filipa Krajinovića, a potom je ubedljivo savladao Nemca Mihaela Berera sa 7:6, 6:4, 6:2.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.