Mekinro: "Đoković neće moći izdržati pritisak na Roland Garrosu"

Roland Garros 2012: Novak Đoković ima šasnu da osvoji četri grand slem titule zaradom ukoliko osvoji Roland Garros, a Džon Mekinro sumnja da Đoković može da izdrži pritisak.

Ovih dana se teniska javnost sa posebnom pažnjom osvrće na činjenicu da će Novak Đoković na predstojećem Rolan Garosu imati priliku da ostvari svoj četvrti Gren Slem i tako upotpuni kolekciju koju je u svetu ženskog tenisa ostvarila Serena Vilijams 2003. godine.

Nakon godine u kojoj je zaustavljen nakon serije od 43 pobede, Nole sa najvećim ambicijama misli o Francuskoj gde mu je Federer stao na put u polufinalu.
Mekinro smatra da čitava pompa koja se stvara oko „četiri u nizu“ stvara veliki pritisak na srpskog tenisera, možda i veći od prošlogodišnjeg.

„Đoković mora da bude jako pažljiv, prošle godine je osetio veliki pritisak na Rolan Garosu, pritisak koji će ove godine biti još veći.“

„Novak ima priliku da osvoji četvrti Slem u nizu i njegovi protivnici neće sedeti skrštenih ruku i gledati ga kako ostvaruje uspeh. Naročito kada je u pitanju Federer koji je u opasnoj formi.“, ističe Mekinro.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.