Meč Djoković - Starace uživo - Roland Garros

Roland Garros 2012 live: Novak Đoković pohod na titulu na Roland Garrosu započinje mečem sa Italijanom Potito Staraceom ovaj meč u direktnom prenosi možete pogledati ovdje od 15:00 časova.

Najbolji svjetski teniser pokušaće da u Parizu osvoji četvrti Gren slem trofej uzastopno.

Italijan je trenutno 97. igrač na svijetu i ima relativno slab rezultat na zemlji ove sezone. Skor mu je šest pobjeda i osam poraza. Igrao je na Mastersima u Madridu i u Rimu.
U Madridu je nije upio da se plasira u glavni žrijeb izgubio je u prvom meču kvalifikacija, dok je u Rimu igrao prvo kolo gdje je poražen od Lukasz Kubot.

Sezona šljake kod Novaka Đokovića počela je dosta dobro iako je izgubio dva finala od Rafaela Nadala,  na Mastersu u Monte Carlu i Rimu. U Madridu je imao nešto lošiji rezultat i ispao je u četvrtfinalu ali Madridska šljaka nije ni slična onoj u Parizu. Đokovićev skor na zemlji ove sezone je 10 pobjeda i tri poraza. Dva poraza je doživio od Nadala i jedan, onaj u Madridu, od Janka Tipsarevića.

Do sada Đoković i Starace igrali su samo jedan put i to na Wimbledonu 2007. godine, a bolji je bio Đoković u tri seta.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.